Leone zgodba

Življenje niso samo lepe stvari – in kadar so na meniju tudi kakšne zagate in zagatice, smo tu, da vas navdihnemo z našimi inovativnimi Leone sladoledi.

Čeprav se na spletnih profilih radi pohvalimo, kako dobro nam gre, pa si moramo priznati, da se prav vsi dnevno soočamo tudi s kakšnimi manj prijetnimi trenutki in zagatami. Stresen dan v službi, odraščajoči otroci, pomanjkanje energije – zveni znano? Čeprav v tem trenutku še nismo sposobni spremeniti vašega tečnega sodelavca v prijazno dobro vilo, pa vam lahko ponudimo naše pregrešno dobre in inovativne sladolede za vaših 10 minut dneva. Sprostite se, uživajte v okusu, pozabite na težave ali pa morda razmislite, kako mojstrsko rešiti, kar vas teži.

Sladoled, ki stopi, kar te teži

Smo ponosen otrok 90-ih, ki razveseljuje ljubitelje sladoleda v moderni dobi.

Leone se je rodil, ko so telefoni živeli v stanovanjih in ne v naših žepih, ko je izposoja videokasete prinašala veliko več navdušenja in pričakovanja kot današnji klik ‘play’ na Netflixu in ko nakup stanovanja še ni predstavljal misije nemogoče za mlade. Ali pa garaže.

Garaže?

Garaže, prav zares. Leone se je rodil v garaži leta 1991 na veliko veselje svojega 'očeta' in večnega vizionarja, gospoda Andreja Slokarja, ki je sanjaril o kreiranju najboljšega sladoleda na svetu. Verjamemo, da mu je uspelo.

Brez skrbi – sladoleda ne proizvajamo več v garaži. Ideja sicer zveni romantično, vendar se strogo držimo številnih pravil kakovosti in čistoče ter standardov, kot sta IFS in BRC, zaradi česar imamo svojo lastno moderno in mednarodno certificirano proizvodnjo. Vse sladolede proizvajamo na domačih tleh v mestu burje, Ajdovščini, kjer se je sladoledna pravljica Leone tudi začela. Preverite, kakšne sladoledne čarovnije vse ustvarjamo v našem podjetju Incom Leone!

Leone newsletter